4 okt. 2015

Dag 3

Den avslutande dagen av Kållandsö-träffen fiskade vi på samma plats som gårdagen. Vi fick en bra start på dagen med 2 laxar under mått efter bara en halvtimmes fiske, men sedan var det stendött under hela dagen. Mycket betesfisk fanns det i området, samt en hel del måsdyk, vilket ändå är ett gott tecken inför framtida höstfisket. Förhoppningsvis kommer laxfisket igång då kallare nätter behövs för att få ner temperaturen i vattnet. Kanske till Sunnanå-träffen?
Vi slutade på en 13e plats med 1 godkänd öring på 5135.

Team Blänket tackar FK-trollspöt för en väl genomförd tävling, med ett fantastiskt prisbord. Gratulationer till vinnande Team NiMa.

2a Team Olssons fiske
3a Team Troll
4a Team Minnow
5a Team Storm




3 okt. 2015

Dag 2

Dags för dag två av Kållandsö-träffen, fredagen blev ju inställd pågrund av hårda vindar, men idag kunde tävlingen vara igång igen med betydligt bättre väder. Fisket var inte de bästa i dag, vilket även syntes av övriga deltagares fångst. Dagens fångst blev en öring på 80-centimeter och vägde 5135. I morgon är det dags för en ny dag och förhoppningsvis blir det mer fångst.  






2 okt. 2015

Kållandsöträffen


Dag 1 på kållandsöträffen blir inställt pga  alldeles för hårda SV vindar. Som prognosen visar är det ökande under dagen, ända upp till 20 m/s i byarna. Vi laddar batterina inför kommande dagar som lovar bättre vindar och förhoppningsvis bra fiske.